Like Les Deux Pigeons op FacebookWelkom bij Les Deux PigeonsNederlands  |  Engels  |  Frans  |  Duits
Home
Les Deux Pigeons
chambres d'hôtes
appartement
omgeving
foto's
gastenboek
verhalen
reserveren
voorwaarden
contact / route
links
France Voyage: chambre d'hôtes in de Franse Alpes-de-Haute-Provence

Appartement "Les Colombes" (de duiven)

Dit appartement voor maximaal 4 personen is voorzien van alle gemakken: eigen toilet, keuken, badkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed (160 x 200), leefruimte met slaapbank (160 x 200) en TV/stereo. De keuken is uitgerust met o.a. gasfornuis, combimagnetron, afwasmachine, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, koelvriescombinatie. De oppervlakte van het appartement is 43 m2.

Voor onze accommodaties gelden de volgende prijzen:

De prijs per week - van zaterdag tot zaterdag - voor 'Les Colombes' bedraagt € 630,- (hoogseizoen) of € 595,- (laagseizoen). Deze prijzen gelden voor een verblijf van twee personen. Voor een derde en vierde persoon berekenen wij € 10,- per persoon per nacht. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom in het appartement.

De twee chambres d'hôtes zijn ook in combinatie met het appartement "Les Colombes" te boeken als groepsaccommodatie. Ook is het mogelijk om het appartement in combinatie met één van de twee chambres d'hôtes te reserveren.

Combinatie Les Colombes / Les Ramiers: € 1065,- (hoogseizoen) of € 995,- (laagseizoen) per week.
Combinatie Les Colombes / Les Tourterelles: € 1030,- (hoogseizoen) of € 960,- (laagseizoen) per week.
Combinatie Les Colombes / Les Ramiers + Les Tourterelles: € 1465,- (hoogseizoen) of € 1360,- (laagseizoen) per week.

De prijzen voor combinaties zijn exclusief ontbijt, omdat ervan uitgegaan wordt dat er gezamenlijk in het appartement ontbeten wordt. Uiteraard is het mogelijk om bij ons het ontbijt te gebruiken voor de prijs van € 10,- p.p.p.d.. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 8.00 tot 9.30.

Table d'hôte is 1 á 2 keer per week mogelijk. Wij kunnen u een drie-gangen menu aanbieden voor € 25,- inclusief koffie of thee. Af en toe verzorgen wij een uitgebreide barbeque voor onze gasten voor € 30,- inclusief een aperitief en koffie of thee.

Het hoogseizoen loopt van 1 juni tot 1 september; voor de resterende periode in het jaar gelden de laagseizoenprijzen.

Onze prijzen zijn inclusief water, gas, elektriciteit en schoonmaakkosten. Handdoeken kunnen gehuurd worden voor € 3,50,- per setje (grote en kleine handdoek); badlakens voor € 5,- p.p..

Klik hier om een reservering te maken. Of neem voor meer informatie contact met ons op.


salon Les Colombesterras Les Colombesbadkamer Les Colombeskeuken Les Colombes